Seminit selepas anda membaca ayat ini,100 orang akan meninggal dunia dan 240 bayi akan lahir..MENGAPA??? ini kerana pertambahan populasi dunia dianggarkan sebanyak

140 orang seminit


Tuesday, June 22, 2010

PREETY KIBO Flower Dress

RM24.00



Red :-
2Y, 3Y, 4Y, 5Y(sold)




Pink :- 2Y(sold), 4Y, 5Y


Carter's Green Stripe Romper



Size :-

9 mth
12 mth
18 mth ~ Sold
24 mth ~ Sold

RM22.00

Monday, June 14, 2010


Japan BUSHA PP Pant

RM14.00/PC



Bee : 80(sold), 90(sold), 95(sold)



Lady Bug :80(sold), 90(sold), 95(sold)



Panda : 80, 90, 95




Froggy : 80, 90, 95

Jom dapatkan untuk si comel anda...

Tuesday, March 9, 2010

New BUSHA Tights Pants



1 = 80(sold to eira),90(sold),95(sold)
2 = 80(sold to herda),90(sold to eira),95(sold to eira)
3 =80(sold to eira),90(sold),95(sold to azean)
4=80(sold to herda),90(sold),95(sold)
5=80(sold),90(sold),95(sold)
6= 80(sold to eira),90(sold),95(sold to noriza)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

1 = 80(sold),90(sold),95(sold)
2 = 80(sold),90(sold),95(sold)
3 =80(sold to danish),90(sold),95(sold)
4=80(sold),90(sold),95
5=80,90(sold),95(sold to noriza)
6= 80,90,95(sold)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

1 = 80(sold),90,95(sold to ain)
2 = 80(sold),90,95
3 =80(sold),90(sold),95(sold)
4=80,90,95
5=80,90(sold),95(sold to fiza)
6= 80,90,95(sold to ain)

size chart:
80 (6-12m)
90 (12-18m)
95 (18-24m)

Now RM10/pcs


...~~Hurry, not much left..first come, 1 st serve~~....

Friday, February 12, 2010

Carter's Jumper



carter's champs jumper

3m
- sold
6m - sold
9m - sold
12m - sold

HARGA=RM26


Tuesday, January 26, 2010

SHORT LEGGING

CUTE'S SHORT LEGGING

utk size 6-12 mth aje...




SL122 : Sold

Sold to azean

sold to erma




SL123 : Sold

sold to yati



SL125 : Sold

sold to alia


sold to erma



SL126 : sold

1 sold to Suraya

1 sold to Aqilah



SL127 : Sold

1 sold to Isha

1 sold to Alia



SL128 : Sold

1 sold to wani

1 sold to fara

1 sold to Suraya

1 sold to Danish



SL129 : Sold

1 sold to Umai



SL130 : sold




SL132 : AVAILABLE : 1

RM10/pc

buy 2 rm18

BUSHA LEGGING


A)Yellow Goat - 80(Sold to yati),90(Sold to yati),95

B)Pink Bunny - 80(Sold to Intan),90(Sold to yati),95

C)Black Cake - 80,90(Sold to yati),95

D)Smile Panda - 80(Sold to fara),90(Sold to umai),95

E)Brown Horse - 80(Sold to fara)(available 1pcs),90,95(Sold to norliza)

F)Blue Bear - 80,90,95(Sold to yati)



G)Podler - 80,90,95(Sold to yati)

H)Rat - 80,90,95 - SOLD

I)Chick - 80,90(Sold to Intan),95

J)Deer - 80,90,95(Sold to norliza)

K)Doughnut - 80,90(Sold to sue),95(Sold)

L)Panda - 80,90(Sold to sue),95


Sizes :

80 : 6-12 months

90 : 12-18 months

95 : 18 up to 30 months


toddlers up to 4 years can also use it as 3/4 pants..
very veryy cute!!


Price : RM 15 per piece


SOLD OUT


Monday, January 25, 2010

CARTER'S ROMPER+PANT SET

CARTER'S ROMPER+PANT SET
HARGA=RM26.00



6M
9M
12M
18M ~ Sold
24M ~ Sold



6M ~ Sold
9M
12M
18M
24M ~ Sold

Thursday, January 14, 2010

RESELLER CLOTH DIAPERS

Assalamualaikum...

Qaseh Iskandar Online Shop amatlah berbesar hati dan mengalu-alukan kepada kawan-kawan yg ingin sama-sama menambahkan pendapatan dan berminat untuk menyertai our team reseller.

di QIOS,
mamaekal menawarkan harga DI ANTARA YANG TERENDAH DI PASARAN...


x percaya?
survey harga di tempat lain dan bandingkan harga kami!! Pasti anda akan dapati harga yang kami tawarkan benar2 DI ANTARA YANG TERENDAH DI PASARAN

hanya terbuka kepada mereka yg betul2 berminat sahaja....
cepat..jgn terlambat....

Wednesday, January 13, 2010

Maajun...ohhhh...Maajunnn






HARGA = RM15.00
Pos laju :
Semenanjung Rm5 :: Sabah/Sarawak Rm8

KANDUNGAN = 21BIJI
ATURAN MAKAN : 1BIJI 1 HARI.


Maajun Anggun Bistari (MAB) adalah produk tradisional dibuat dari herba, rempah ratus dan madu.
Kegunaan MAB pada asasnya adalah untuk family planning. Walaubagaimana pun MAB juga bertindak sebagai ubat multi-purpose (pelbagai tujuan) dalam penjagaan kesihatan dalaman/kecantikan wanita terutamanya bagi yang telah berumahtangga. MAB juga merupakan salah satu alternatif bagi orang yang kurang selesa dengan kaedah family planning moden. Keberkesanannya dalam family planning adalah 100% sekiranya anda mengikut aturan makan yang betul. MAB boleh diambil oleh orang yang berumur 18 tahun ke atas berkahwin/belum berkahwin dan orang-orang tua.MAB dijamin bersih, suci lagi halal tanpa perlu diragui lagi bagi orang Islam.

Kandungan
- Kacip Fatimah
- Serapat
- Senduduk
- Habbatus Sauda/Jintan Hitam
- Inai
- Manjakani
- Madu

Khasiat Umum
- Merancang keluarga
- Merawat keputihan
- Memelihara peranakan
- Membuang darah kotor/period lama/nifas lama
- Teraturkan period
- Awet muda
- Mencantikkan kulit
- Menegang Payu Dara
- Melancar peredaran darah
- Menambah tenaga
- Mengawal kolesterol dalam darah
- Mengawal berat badan
- Melawas buang air besar
- Ikhtiar untuk dapatkan zuriat
- Memulih dan melambatkan menopouse

Bagaimanakah MAB bertindak sebagai perancang keluarga yang berkesan?
Dari segi saintifiknya bagaimana MAB boleh bertindak sebagai family planning.

a) Apabila kita makan MAB ianya ia akan meningkatkan temparature (suhu) badan dalam tempoh 24 jam. Suhu pada tahap ini akan membuatkan benih lelaki dan perempuan tidak aktif untuk bercantum (persenyawaan) untuk membentuk embrio (janin). Dengan kata lain peluang untuk mengandung/hamil/pregnent adalah zero.


b) Untuk pengetahuan dari ilmu kajian biologi pula, benih yg dilepaskan semasa bersama cuma ada hayatnya (umur) sehingga 24 jam sahaja. Jika benih ini tidak dapat bersenyawa dalam tempoh 24 jam ini maka ianya akan mati sendiri. Ini ada ketetapan umur benih sejak azali lagi yang Allah jadikan.


c) Jadi selari dengan maklumat diatas sebab itu lah MAB hanya dibuat berfungsi setakat 24 jam sahaja. Tujuannya supaya menyamai umur benih. Jadi dlm zon yang tidak selesa itu ia tidak berupaya utk bersatu dengan pasangannya maka lepas tempoh 24 jam ia pun akan mati sendiri dan pada hujung bulan (time rest 7 hari) ia akan dikeluarkan melalui darah haid. Jadi kalau dalam tempoh 24 jam tu kalau ia berjaya bersatu maka proses persenyawaan akan berlaku dan akhirnya membentuk embrio (janin).... so akan menyebabkan kehamilan.


Oleh yang demikian, inilah fungsi MAB iaitu wajib/disiplin makan ikut aturan dengan tempoh masa yg betul. +/- 2 jam adalah dikira 100% selamat. Jika tak ikut displin ni maka selepas 24 jam suhu badan akan normal dan benih akan kembali aktif dan dalam zon yang selesa berkemungkinan ia berupaya untuk melakukan persenyawaan maka akan hamillah bagi orang yang makan secara main-main,lupa dan tidak berdisplin.


d) Mangikut kajian juga semasa bersama ada berjuta2 benih dilepaskan. Benih lelaki/perempuan akan berenang dan akan berjumpa di rahim. Hanya satu dari jutaan benih yang betul2 aktif yg menang akan ke rahim untuk membuat persenyawaan. Tapi bila sampai ia tidak berupaya bersatu kerana didapati suhu kat situ tidak sesuai untuknya. Tunggu punya tunggu tempat pun sudah melebihi 24 jam kecewa akhirnya habislah perjanjian hayatnya pun luput.


e) So satu biji itulah dose yang betul untuk membuat suhu yang tepat. Jika dilebihkan dose nanti membawa risiko lain pula kecuali kes lupa sahaja.


So... itulah konsep family planning yang mudah untuk difahami. Tidak ada bahan kimia dalam membuat perlindungan perangcang keluarga cuma terdapat ramuan rempah2 dan herba tertentu sudah memadai.

Pengenalan MAB
MAB adalah produk tradisional dibuat dari herba, rempah ratus dan madu.
Kegunaan MAB pada asasnya adalah untuk family planning. Walaubagaimana pun MAB juga bertindak sebagai ubat multi-purpose (pelbagai tujuan) dalam penjagaan kesihatan dalaman/kecantikan wanita terutamanya bagi yang telah berumahtangga.
MAB juga merupakan salah satu alternatif bagi orang yang kurang selesa dengan kaedah family planning moden. Keberkesanannya dalam family planning adalah 100% sekiranya anda mengikut aturan makan yang betul.
MAB boleh diambil oleh orang yang berumur 18 tahun ke atas berkahwin/belum berkahwin d an orang-orang tua.
MAB dijamin bersih, suci lagi halal tanpa perlu diragui lagi bagi orang Islam.


**********
Konsep & Tindak Balas MAB
Apabila anda mengambil MAB, ianya akan bertindak merawat penyakit terlebih dahulu. Proses ini dinamakan tindakbalas awal. MAB akan bertindak membetulkan sistem dalam badan supaya ianya berfungsi dengan baik. Bahagian yang akan berlaku proses rawatan:

Bahagian peranakan
- Ia akan mencairkan darah period/nifas lama yang tidak keluar habis semasa tempoh berperiod/berpantang (bagi yang bersalin).
- Darah ini biasanya berwarna hitam/coklat.
- Banyaknya darah yang keluar bergantung kepada tahap kesihatan diri masing-masing.
- Pada peringkat ini anda akan didatangi kekerapan period yang tidak menentu kerana MAB sedang merawat peranakan anda.


Memecahkan lemak/kolesterol/toksin
- Selain dari darah kotor seperti di atas, lemak/kolesterol/toksin dalam badan/darah akan dipecahkan dan akan dibuang bersama najis air besar.
- Pada masa ini anda akan mengalami kekerapan membuang air besar dan melepaskan angin/kentut.


Selepas selesai tempoh itu anda akan melalui peringkat keserasian dengan MAB. Pada tahap ini period akan kembali normal. Maksudnya apabila habis saja makan 21 biji, besoknya period akan datang.
Pada tahap ini MAB sudah serasi dengan anda kerana proses rawatan sudah selesai.


**********
Khasiat & Lain-lain kegunaan MAB
Sebagai makluman, MAB ini bukanlah hanya semata-mata untuk family planning sahaja, malah MAB boleh dikatakan ubat pelbagai guna (multi-purpose). Pada umumnya MAB mempunyai khasiat-khasiatnya yang tersendiri berguna untuk kesihatan dalaman/fizikal wanita.
Di bawah diterangkan sedikit secara ringkas lain-lain kegunaan MAB seperti mana yang dimaksudkan sebagai ubat pelbagai guna (multi-purpose). Antaranya adalah seperti berikut:


Melambatkan Menopause
Dengan mengamalkan MAB, anda tidak akan menopause di usia yang terlalu awal iaitu sekitar 40-an. Biasanya hormon kewanitaan dikeluarkan oleh otak kita dengan aktif pada usia remaja sehinggalah usia sekitar 30-an. Disebabkan faktor usia, stress dan tekanan hidup otak kita menjadi kurang berkeupayaan merembeskan hormon tersebut untuk badan. Jika masalah ini tidak diatasi dengan baik kita menjadi cepat tua dan akhirnya mempercepatkan kita menopause terlalu awal. Keadaan ini akan menimbulkan kesan yang tidak baik dalam hubungan rumah tangga. Hubungan seksual suami-isteri juga menjadi tidak harmoni disebabkan oleh faktor tersebut. InsyaAllah dengan mengamalkan MAB masalah tersebut dapat diatasi dengan baik.


MAB Untuk Ikhtiar Mendapatkan Anak
Biasanya orang yang mempunyai masalah period/senggugut adalah sukar untuk mengandung. Berkemungkinan orang seperti ini mempunyai masalah dalaman pada peranakan seperti terdapatnya blocking pada peranakan seperti period yang tidak keluar habis / keputihan. Keadaan seperti ini akan menghalang perjalanan sperma lelaki dari salur peranakan (fallopia) menuju ke rahim untuk bercantum dengan benih perempuan (ovum/telur). Dengan mengamalkan MAB, ianya akan mengeluarkan kembali darah period lama (berwarna hitam/coklat) dan lemak (berwarna keputihan) supaya proses perjalanan sperma lelaki tidak tersekat seterusnya tempoh persenyawaan dengan ovum/telur terjadi lebih cepat. Dengan itu proses penghamilan dapat diikhtiar dengan pengambilan MAB.


Sesuai Bagi Perempuan Berumur/Warga Emas
MAB bukan saja untuk wanita muda malah ianya sesuai kepada perempuan-perempuan berumur 50-an ke atas. Antara khasiat-khasiatnya yang boleh diperolehi seperti melancarkan peredaran darah, memberi tenaga, lawas, menghilangkan kebas-kebas kaki/tangan dan sebagainya.


Thursday, December 31, 2009

Jom BeLiii...



KiNi TawaRan HebaT KeMbaLi LaGiiii...

Hanya RM28/pc untuk setiap CD yg ader d
Qaseh Iskandar Online Shop


lagi..lagi..lagi..yang pasti menarikkkk punyer lahhh...

Bagi setiap pembelian 5pc ke atas nantikan hadiah Istimewa
dari mama ekal ye...

n utk return customer...tidak dilupakan..
mama bagi offer tuk uols
sms/email mama tauuu kalau nak rege istimewa...


Tawaran ini akan berakhir pada 3 Jan 2010

JaDi


TunGGu ApA lagi....JoM BeLiiiii...

p/s ~ kpd yg berminat bolehla mengisi form yg disediakan n maklumkan kepada mama untuk setiap pembayaran...time kasih




Friday, December 4, 2009

EUMORA FACIAL BAR
ketahui rahsia sabun ajaib ini


SEKOTAK (4 bar) RM350


1 bar RM90


EUMORA bukan sabun mandi seperti mana tanggapan setengah orang. EUMORA adalah sabun yang berfungi untuk merawat masalah yang berkaitan kulit. Hanya buih EUMORA yg disapukan kepada kulit. 3 langkah sahaja. Sapu buih - bilas - biar kering.

SABUN EUMORA adalah SABUN KECANTIKAN yang begitu unik dan diperbuat dari bahan
yang bermutu tingi, sesuai untuk semua jenis kulit dan untuk kegunaan harian.

SABUN EUMORA membersih, mentonakan kulit secara aktif, melembab dan menjadikan
kulit lebih cerah dan segar.

SABUN EUMORA disebatikan dengan unsur HmA (Hydration MicroAlgae) yang diformula dan diimport 100% dari Eropah.

SABUN EUMORA ALL-IN-ONE - Sabun Ajaib

SABUN EUMORA adalah sabun kecantikan yang diperbuat dari BAHAN ALAMI.

Hanya 3 minit untuk merasa perubahannya. 30 minit wajah anda akan bertambah cantik
dan berseri.

Anda tidak perlu berbelanja lebih untuk mendapatkan wajah dan kulit yang berseri,
cantik dah tampan.

Tidak perlu tanda “DON'T DISTURB, FACIAL TREATMENT IN PROGRESS”
di pintu bilik anda.


“ Hanya 3 MINIT dengan SABUN EUMORA ”

“ kulit cantik, halus dan bersih ”

WHY EUMORA?

Sabun herba ini merupakan sabun ALL IN ONE yang memang ajaib. Hanya 3 minit sahaja 2 kali setiap hari Anda akan dapat melihat perubahannya. Wajah anda akan bertambah cantik dan berseri. Sabun ini berupaya meresap pantas ke dalam epidermis dan melakukan pembersihan (detoxification) secara menyeluruh. Selepas penggunaannya kulit terasa seolah-olah selepas melakukan rawatan spa! Sabun ini sesuai untuk semua jenis kulit: termasuk kulit bayi terutama yang mempunyai masalah eczema. Oleh kerana sabun ini bertindak menyahtoksin, membersih, mengawal pH, mencerah secara semulajadi, menghalus dan mengurangkan parut - kulit anda akan kelihatan berseri-seri selepas mengamalkannya. Hanya sehari 2 kali sahaja dan kulit anda akan bertambah cantik setiap hari Bagi yang ada masalah parut, jerawat, kulit kering, bintik-bintik hitam ianya amat berkesan sekali. Juga dapat menghilangkan kehitaman di celah peha dan ketiak. Kelemumur dan rambut gugur ???? Pasti dapat diatasi. Memang Berkesan Anda Pasti Berpuashati dengan perubahannya. Sudah ramai yg mencubanya dan memiliki wajah serta kulit yang di idamkan. ANDA BILA LAGI? Jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk ajaib ini.

Kelebihan EUMORA
  • mengawal blackheads dan whiteheads
  • mengawal keseimbangan pH pada kulit
  • mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif
  • mengurangkan kesan parut pada kulit
  • mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
  • mampu mengurangkan garis-garis halus / kedut pada wajah
  • membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, stretchmarks,dsbnya.
  • kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation
  • kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri
  • meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal,sihat dan berseri
  • sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak
  • mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiakdan bikini line
  • bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala
  • kurangkan kedut muka, facelift up, eyebag, dark circles, jeragat, pigmentation
  • menjadi syampu untuk menjadikan rambut lebih sihat,berkilat dan lembut.

CARA-CARA PENGGUNAAN


UNTUK SAPUAN SETEMPAT:

  1. Basahkan hujung jari anda - (buangkan air berlebihan)
  2. Gosokkan sabun di tangan/jari untuk mendapatkan buih.
  3. Tepekkan buih sabun di tempat seperti jerawat, eyebag, parut atau tempat yang hendak dirawat. (Cadangan: Gosok dengan lembut selama 10 saat untuk memastikan buih meresap ke dalam kulit.)
  4. Biarkan selama lebih kurang 3 minit dan bilas.
  5. Jangan lap dan biarkan kering sendiri.
  6. Kekerapan : 2 kali sehari


UNTUK SAPUAN SERATA:

  1. Basahkan tapak tangan - (buangkan air berlebihan)
  2. Gosokkan sabun di tapak tangan untuk mendapatkan buih.
  3. Ratakan buih.
    (Cadangan: Gosok dengan lembut dalam 10 saat untuk memastikan buih meresap ke dalam kulit.)
  4. Biarkan selama lebih kurang 3 minit dan bilas.
  5. Jangan lap dan biarkan kering sendiri.
  6. Kekerapan : 2 kali sehari


INSERT



RM9.00/PC

Wednesday, November 11, 2009

COOLABABY VELCRO CLOTH DIAPER


Coolababy Velcro 1 Pocket Pant + 2 insert



warna pilahan Coolababy Velcro


RM33.00pc

NOW!!!




JADI APA TUNGGU LAGI....SEBELUM KEHABISAN MEH ORDER CEPAT!!!!!!!


Tuesday, November 10, 2009

SPECIAL OPENING

QASEH ISKANDAR ONLINE SHOP
PROMOTION !!!


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Sempena pembukaan


QASEH ISKANDAR ONLINE SHOP


bermula hari ini

21 Oktober 2009

sehingga

30 November 2009


MamaEkal ingin memberi diskaun


RM28.00

je untuk setiap CD. tak kiralah baper banyakk pun jumlah CD yang korang nak beli!!!!!

CD2 yang ditawarkan untuk promosi ini tgkla kat bawah nie yeee...



Coolababy Pocket 2 insert



Warna-warni Pilihan Coolababy Pocket / AIO



Coolababy All In One (AIO)


Babyland Plain Color




Babyland Cartoon Printed (SpongeBob & Blue Monkey)


Apa lagi, Jom rebut peluang keemasan ini.


MeH Laa OrdeRR..

Name
Tel. No
Email Address
Postage Address
Order 1
Order 2
Order 3
Payment Method
Postage Method
Comment
T&C I agree with the Term & Conditions apply to Qaseh Iskandar Online Shop

This form powered by Freedback