Seminit selepas anda membaca ayat ini,100 orang akan meninggal dunia dan 240 bayi akan lahir..MENGAPA??? ini kerana pertambahan populasi dunia dianggarkan sebanyak

140 orang seminit


Wednesday, January 13, 2010

Maajun...ohhhh...Maajunnn






HARGA = RM15.00
Pos laju :
Semenanjung Rm5 :: Sabah/Sarawak Rm8

KANDUNGAN = 21BIJI
ATURAN MAKAN : 1BIJI 1 HARI.


Maajun Anggun Bistari (MAB) adalah produk tradisional dibuat dari herba, rempah ratus dan madu.
Kegunaan MAB pada asasnya adalah untuk family planning. Walaubagaimana pun MAB juga bertindak sebagai ubat multi-purpose (pelbagai tujuan) dalam penjagaan kesihatan dalaman/kecantikan wanita terutamanya bagi yang telah berumahtangga. MAB juga merupakan salah satu alternatif bagi orang yang kurang selesa dengan kaedah family planning moden. Keberkesanannya dalam family planning adalah 100% sekiranya anda mengikut aturan makan yang betul. MAB boleh diambil oleh orang yang berumur 18 tahun ke atas berkahwin/belum berkahwin dan orang-orang tua.MAB dijamin bersih, suci lagi halal tanpa perlu diragui lagi bagi orang Islam.

Kandungan
- Kacip Fatimah
- Serapat
- Senduduk
- Habbatus Sauda/Jintan Hitam
- Inai
- Manjakani
- Madu

Khasiat Umum
- Merancang keluarga
- Merawat keputihan
- Memelihara peranakan
- Membuang darah kotor/period lama/nifas lama
- Teraturkan period
- Awet muda
- Mencantikkan kulit
- Menegang Payu Dara
- Melancar peredaran darah
- Menambah tenaga
- Mengawal kolesterol dalam darah
- Mengawal berat badan
- Melawas buang air besar
- Ikhtiar untuk dapatkan zuriat
- Memulih dan melambatkan menopouse

Bagaimanakah MAB bertindak sebagai perancang keluarga yang berkesan?
Dari segi saintifiknya bagaimana MAB boleh bertindak sebagai family planning.

a) Apabila kita makan MAB ianya ia akan meningkatkan temparature (suhu) badan dalam tempoh 24 jam. Suhu pada tahap ini akan membuatkan benih lelaki dan perempuan tidak aktif untuk bercantum (persenyawaan) untuk membentuk embrio (janin). Dengan kata lain peluang untuk mengandung/hamil/pregnent adalah zero.


b) Untuk pengetahuan dari ilmu kajian biologi pula, benih yg dilepaskan semasa bersama cuma ada hayatnya (umur) sehingga 24 jam sahaja. Jika benih ini tidak dapat bersenyawa dalam tempoh 24 jam ini maka ianya akan mati sendiri. Ini ada ketetapan umur benih sejak azali lagi yang Allah jadikan.


c) Jadi selari dengan maklumat diatas sebab itu lah MAB hanya dibuat berfungsi setakat 24 jam sahaja. Tujuannya supaya menyamai umur benih. Jadi dlm zon yang tidak selesa itu ia tidak berupaya utk bersatu dengan pasangannya maka lepas tempoh 24 jam ia pun akan mati sendiri dan pada hujung bulan (time rest 7 hari) ia akan dikeluarkan melalui darah haid. Jadi kalau dalam tempoh 24 jam tu kalau ia berjaya bersatu maka proses persenyawaan akan berlaku dan akhirnya membentuk embrio (janin).... so akan menyebabkan kehamilan.


Oleh yang demikian, inilah fungsi MAB iaitu wajib/disiplin makan ikut aturan dengan tempoh masa yg betul. +/- 2 jam adalah dikira 100% selamat. Jika tak ikut displin ni maka selepas 24 jam suhu badan akan normal dan benih akan kembali aktif dan dalam zon yang selesa berkemungkinan ia berupaya untuk melakukan persenyawaan maka akan hamillah bagi orang yang makan secara main-main,lupa dan tidak berdisplin.


d) Mangikut kajian juga semasa bersama ada berjuta2 benih dilepaskan. Benih lelaki/perempuan akan berenang dan akan berjumpa di rahim. Hanya satu dari jutaan benih yang betul2 aktif yg menang akan ke rahim untuk membuat persenyawaan. Tapi bila sampai ia tidak berupaya bersatu kerana didapati suhu kat situ tidak sesuai untuknya. Tunggu punya tunggu tempat pun sudah melebihi 24 jam kecewa akhirnya habislah perjanjian hayatnya pun luput.


e) So satu biji itulah dose yang betul untuk membuat suhu yang tepat. Jika dilebihkan dose nanti membawa risiko lain pula kecuali kes lupa sahaja.


So... itulah konsep family planning yang mudah untuk difahami. Tidak ada bahan kimia dalam membuat perlindungan perangcang keluarga cuma terdapat ramuan rempah2 dan herba tertentu sudah memadai.

Pengenalan MAB
MAB adalah produk tradisional dibuat dari herba, rempah ratus dan madu.
Kegunaan MAB pada asasnya adalah untuk family planning. Walaubagaimana pun MAB juga bertindak sebagai ubat multi-purpose (pelbagai tujuan) dalam penjagaan kesihatan dalaman/kecantikan wanita terutamanya bagi yang telah berumahtangga.
MAB juga merupakan salah satu alternatif bagi orang yang kurang selesa dengan kaedah family planning moden. Keberkesanannya dalam family planning adalah 100% sekiranya anda mengikut aturan makan yang betul.
MAB boleh diambil oleh orang yang berumur 18 tahun ke atas berkahwin/belum berkahwin d an orang-orang tua.
MAB dijamin bersih, suci lagi halal tanpa perlu diragui lagi bagi orang Islam.


**********
Konsep & Tindak Balas MAB
Apabila anda mengambil MAB, ianya akan bertindak merawat penyakit terlebih dahulu. Proses ini dinamakan tindakbalas awal. MAB akan bertindak membetulkan sistem dalam badan supaya ianya berfungsi dengan baik. Bahagian yang akan berlaku proses rawatan:

Bahagian peranakan
- Ia akan mencairkan darah period/nifas lama yang tidak keluar habis semasa tempoh berperiod/berpantang (bagi yang bersalin).
- Darah ini biasanya berwarna hitam/coklat.
- Banyaknya darah yang keluar bergantung kepada tahap kesihatan diri masing-masing.
- Pada peringkat ini anda akan didatangi kekerapan period yang tidak menentu kerana MAB sedang merawat peranakan anda.


Memecahkan lemak/kolesterol/toksin
- Selain dari darah kotor seperti di atas, lemak/kolesterol/toksin dalam badan/darah akan dipecahkan dan akan dibuang bersama najis air besar.
- Pada masa ini anda akan mengalami kekerapan membuang air besar dan melepaskan angin/kentut.


Selepas selesai tempoh itu anda akan melalui peringkat keserasian dengan MAB. Pada tahap ini period akan kembali normal. Maksudnya apabila habis saja makan 21 biji, besoknya period akan datang.
Pada tahap ini MAB sudah serasi dengan anda kerana proses rawatan sudah selesai.


**********
Khasiat & Lain-lain kegunaan MAB
Sebagai makluman, MAB ini bukanlah hanya semata-mata untuk family planning sahaja, malah MAB boleh dikatakan ubat pelbagai guna (multi-purpose). Pada umumnya MAB mempunyai khasiat-khasiatnya yang tersendiri berguna untuk kesihatan dalaman/fizikal wanita.
Di bawah diterangkan sedikit secara ringkas lain-lain kegunaan MAB seperti mana yang dimaksudkan sebagai ubat pelbagai guna (multi-purpose). Antaranya adalah seperti berikut:


Melambatkan Menopause
Dengan mengamalkan MAB, anda tidak akan menopause di usia yang terlalu awal iaitu sekitar 40-an. Biasanya hormon kewanitaan dikeluarkan oleh otak kita dengan aktif pada usia remaja sehinggalah usia sekitar 30-an. Disebabkan faktor usia, stress dan tekanan hidup otak kita menjadi kurang berkeupayaan merembeskan hormon tersebut untuk badan. Jika masalah ini tidak diatasi dengan baik kita menjadi cepat tua dan akhirnya mempercepatkan kita menopause terlalu awal. Keadaan ini akan menimbulkan kesan yang tidak baik dalam hubungan rumah tangga. Hubungan seksual suami-isteri juga menjadi tidak harmoni disebabkan oleh faktor tersebut. InsyaAllah dengan mengamalkan MAB masalah tersebut dapat diatasi dengan baik.


MAB Untuk Ikhtiar Mendapatkan Anak
Biasanya orang yang mempunyai masalah period/senggugut adalah sukar untuk mengandung. Berkemungkinan orang seperti ini mempunyai masalah dalaman pada peranakan seperti terdapatnya blocking pada peranakan seperti period yang tidak keluar habis / keputihan. Keadaan seperti ini akan menghalang perjalanan sperma lelaki dari salur peranakan (fallopia) menuju ke rahim untuk bercantum dengan benih perempuan (ovum/telur). Dengan mengamalkan MAB, ianya akan mengeluarkan kembali darah period lama (berwarna hitam/coklat) dan lemak (berwarna keputihan) supaya proses perjalanan sperma lelaki tidak tersekat seterusnya tempoh persenyawaan dengan ovum/telur terjadi lebih cepat. Dengan itu proses penghamilan dapat diikhtiar dengan pengambilan MAB.


Sesuai Bagi Perempuan Berumur/Warga Emas
MAB bukan saja untuk wanita muda malah ianya sesuai kepada perempuan-perempuan berumur 50-an ke atas. Antara khasiat-khasiatnya yang boleh diperolehi seperti melancarkan peredaran darah, memberi tenaga, lawas, menghilangkan kebas-kebas kaki/tangan dan sebagainya.


4 comments:

  1. Replies
    1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

      Delete
  2. boleh..kalau nak makan MAB ni je pun boleh...

    ReplyDelete
  3. boleh..kalau nak makan MAB ni je pun boleh...

    ReplyDelete

MeH Laa OrdeRR..

Name
Tel. No
Email Address
Postage Address
Order 1
Order 2
Order 3
Payment Method
Postage Method
Comment
T&C I agree with the Term & Conditions apply to Qaseh Iskandar Online Shop

This form powered by Freedback